Autor:
Andrei Călin
|
vineri, 27 ianuarie 2017 | 0 Comentarii
| 51 Vizualizari

<!–

–>

Denis Alibec

Denis Alibec, jucătorul echipei Steaua, a fost acuzat de Mariana Roșca, pentru că ar fi avut un limbaj inadecvat pe o rețea de socializare. Scandalul a fost demontat.

Mariana Roșca a povestit în cadrul unei emisiuni difuzate de postul Antena Stars că a avut o discuție cu atacantul Denis Alibec. Poveste s-a înfiripat pe Instagram, dar ulterior, în timpul emisiunii, s-a demonstrat că jucătorul Stelei nu deținea acel cont. Internaționalul român a intervenit telefonic și a negat acuzațiile.

„Sunt tone de fotbalişti pe net. El crede că dacă joacă la colţul gardului în nu-ştiu-ce liga e fotbalist. M-a contactat ăsta, Alibec, de a căutat-o şi pe Vancea. De unde să ştiu eu cine e el? M-a abordat, arăta ok, dar nu ştiam cine e. M-am uitat la două-trei poze a fost drăguţ la început. Arată bine l-am întrebat la ce echipa e. Mi-a zis că joacă la Steaua, că nu e de la colţul gardului. Mi-a scris acum două trei săptămâni. A vorbit foarte urât cu prietena  a mea. Mi-a vorbit şi mie urât, dar n-a exagerat. La început că vrea să mă facă un cadou să mergem într-o vacanţă. La un moment dat mi-a făcut o aluzie intimă. Am primit poze de la fotbalişti din toate unghiurile”, a spus Mariana Roșca.

„Sunt numai minciuni. Să arate conversațiile. Nici măcar nu cred că are Facebook-ul meu. Ea nu avea ce să facă acasă și a venit să facă un pic spectacol. Nu e treaba nimănui despre cum agăț eu femei. Nu e treaba dumnevoastră ce am vorbit eu cu Roxana Vancea”, s-a apărat Alibec.

Tag-uri:
alibec, scandal, sexual, mariana rosca, roxana vancea, steaua

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Scandal cu tentă SEXUALĂ. Unul dintre cei mai cunoscuți fotbaliști români este acuzat că i-a vorbit urât unei DIVE: „Mi-a făcut o aluzie INTIMĂ”. Jucătorul se apără: „Sunt MINCIUNI”.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/23alibecvlad-49-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/23alibecvlad-49-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFotbal intern
Autor: Andrei Călin | vineri, 27 ianuarie 2017 | 0 Comentarii | 51 Vizualizari <!-- --> Denis Alibec Denis Alibec, jucătorul echipei Steaua,...

Preluat de la EVZ