loading…

Președintele mexican Enrique Pena Nieto și-a anulat vizita la Washington, unde urma să aibă o rundă de discuții cu președintele Donald Trump, transmite Reuters.

“În această dimineață am informat Casa Albă că nu voi lua parte la reuniunea de lucru pe care o aveam programată cu Donald Trump”, a anunțat Enrique Pena Nieto. 

Președintele Mexicului a precizat că este, în continuare, dispus să colaboreze cu SUA pentru acorduri reciproc avantajoase.

Miercuri, Enrique Nieto condamnase proiectul zidului la frontiera cu SUA, pentru construcția căruia omologul său american Donald Trump a emis un ordin executiv.

“Regret și condamn decizia Statelor Unite de a continua construcția zidului care, de ani de zile, în loc să ne unească, ne desparte”, a spus Pena Nieto într-un mesaj video difuzat pe contul său de Twitter.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/presedintele-mexicului-a-anulat-intalnirea-programata-cu-donald-trump-35300.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/presedintele-mexicului-a-anulat-intalnirea-programata-cu-donald-trump-35300-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv