Autor:
Mariana Sebeni-Comşa
|
vineri, 27 ianuarie 2017 | 0 Comentarii
| 18 Vizualizari

<!–

–>

Polițiștii au confiscat lemnele furate din pădure, dar și camionul și remorca în care erau transportate

Poliţistii din cadrul Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Braşov- Serviciul Regional Poliție Transporturi Braşov au oprit pentru control, pe raza municipiului Brașov,  un vehicul cu remorcă, ce transporta material lemnos, condus de un bărbat  cu vârsta de 47 de ani.

Șoferul nu a putut prezenta documentele de însoţire a materialului lemnos transportat şi nu avea datele acestuia introduse în aplicaţia informatică specificată de normele legale referitoare la provenienţa, circulaţia şi comercializarea materialelor lemnoase, în vederea obţinerii codului unic. Prin urmare, acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 3.000 lei și s-a aplicat măsura complementară a confiscării cantităţii de aproximativ 31 metri cubi lemn rotund, foioase şi răşinoase, ce a fost predat în custodie Regiei Publice a Pădurilor KRONSTADT Braşov. 

Valoarea materialului lemnos confiscat este de aproximativ 11.000 lei.

           De asemenea, polițiștii au confiscat atât vehiculul în cauză, cât şi remorca acestuia. Acestea urmează a fi predate către Camera de corpuri delicte a Inspectoratului de Poliție Județean Braşov.

Tag-uri:
lemne furate, camion confiscat, remorcă, IPJ Brașov, Scutul Pădurii 2017

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Polițiștii brașoveni au confiscat un camion și o remorcă încărcate cu peste 20 de tone de lemne furate din pădure.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/dsc-0579-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/dsc-0579-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Autor: Mariana Sebeni-Comşa | vineri, 27 ianuarie 2017 | 0 Comentarii | 18 Vizualizari <!-- --> Polițiștii au confiscat lemnele furate din pădure,...

Preluat de la EVZ