loading…

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat astăzi că pe el, personal, nu îl interesează ordonanțele de urgență privind grațierea și modificarea Codurilor penale, deoarece lui i se pot “face dosare unul după altul”.

“Am auzit că sunt făcute pentru mine, pe mine nu mă interesează. Mie oricum mi se pot face dosare unul după altul”, a spus Dragnea.

Președintele Camerei Deputaților a precizat că așteaptă de la Guvern “ceva în privința asta, când au de gând să facă ceva să fie hotărâți, limpezi și foarte exacți”.

Liviu Dragnea a subliniat că sunt niște obiective asumate de PSD în campania electorală privind drepturile și libertățile fundamentale ale oamenilor și este vorba de o abordare serioasă în acest domeniu, nu numai de cele două ordonanțe de urgență.

Totodată, Dragnea a spus că, de săptămâna viitoare, o să înceapă și el să vorbească despre “adevărații penali din România”, deoarece s-a săturat de faptul că se arată numai spre PSD.

“După ce demarăm procedurile parlamentare pentru buget, o să vorbesc, m-am săturat de plângerile penale ale PNL și USR”, a afirmat Liviu Dragnea.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/liviu-dragnea-nu-ma-intereseaza-ordonantele-pe-justitie-mie-oricum-mi-se-pot-face-dosare-unul-dupa-altul-35325.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/liviu-dragnea-nu-ma-intereseaza-ordonantele-pe-justitie-mie-oricum-mi-se-pot-face-dosare-unul-dupa-altul-35325-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv