Autor:
Matei Năstase
|
vineri, 27 ianuarie 2017 | 0 Comentarii
| 160 Vizualizari

<!–

–>

Președintele Klaus Iohannis a scris pe facebook că a avut o discuție telefonică cu Angela Merlek, la invitația Cancelarului german. Șeful statului precizează că a vorbit despre continuarea luptei anticorupție.

”Am avut astăzi o foarte bună discuție telefonică cu Angela Merkel, la inițiativa Cancelarului german. Pe lângă temele comune de politică externă, am vorbit şi despre continuarea luptei anticorupție şi angajamentul meu ferm în această direcție. Cancelarul german şi-a exprimat întreaga susținere pentru eforturile de menținere a progreselor făcute de țara noastră, dar s-a arătat îngrijorată ca anumite demersuri inițiate în această perioadă să nu afecteze combaterea corupției în România”, a scris Iohannis pe pagina sa de facebook.

Tag-uri:
klaus iohannis, angela merkel, subiect, telefon, dezbatut, cancelar german, facebook, discutie

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Klaus Iohannis a vorbit cu Angela Merkel la telefon. SUBIECTUL CARE A APRINS DISCUȚIA.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/iohannisss-465x390-7.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/iohannisss-465x390-7-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Matei Năstase | vineri, 27 ianuarie 2017 | 0 Comentarii | 160 Vizualizari <!-- --> Președintele Klaus Iohannis a scris pe facebook...

Preluat de la EVZ