Autor:
Feri Predescu
|
vineri, 27 ianuarie 2017 | 0 Comentarii
| 76 Vizualizari

<!–

–>

Zeci de jandarmi din Constanța au răspuns apelurilor de pe rețelele de socializare și au donat, astăzi, sânge pentru cei doi militari de la Baza aerienă 86 Fetești care au suferit răni grave, miercuri, într-un accident rutier produs în apropiere de Cernavodă.

“APEL URGENT! Domnul general Cătălin Băhneanu și domnul plutonier major Dan Nica au nevoie de ajutor! Orice share ajută! Dacă cineva vrea să doneze, să menționeze la secția de recoltare (nu contează orașul), că vor să doneze pentru Dan Nica și Cătălin Băhneanu de la secția ATI de la Spitalul de Urgență Constanța! Vă mulțumesc tuturor! Sfârşitul conversaţiei”, este apelul aviatorilor militari apărut, ieri, pe Facebook.

Jandarmii constănțeni s-au prezentat, astăzi, la Centrul de Transfuzii Sanguine de lângă Spitalul Județean de Urgență Constanța unde, la Secția Terapie Intensivă, sunt internați cei doi răniți. Jandarmii au donat sânge și urmează să o facă și la începutul săptămânii viitoare. Ei sunt convinși că li se vor alătura și militari din alte structuri.

“De-a lungul timpului, în urma apelurilor umanitare pentru donare de sânge, jandarmii constănţeni au răspuns pozitiv de fiecare dată şi s-a creat o tradiţie în acordarea unui real ajutor persoanelor aflate în dificultate. Le dorim sănătate”, spune Sorin Trancă, purtătorul de cuvânt al Grupării Mobile de Jandarmi, Constanța.

Acțiunea de donare de sânge continuă, mâine, la Medgidia. “Este nevoie de sânge, jandarmii și oricine dorește, pot veni la Spitalul Municipal Medgidia, acțiunea având loc în colaborare cu primăria”, a declarat asistentul șef al Centru de Transfuzii Constanța, Elisabeta Nicea. Accidentul în care generalul de aviație Cătălin Băhneanu și plutonierul major Dan Nica au fost grav răniți a avut loc în urmă cu două zile pe DN22C lângă Cernavodă. Mașina de serviciu în care se aflau a intrat într-o depășire, izbindu-se violent de un autoturism în care erau doi tineri, din Cernavodă, care au decedat pe loc.

Tag-uri:
Cătălin Băhneanu, Dan Nica, Urgență Constanța, Transfuzii Sanguine, Spitalul Județean, Secția Terapie, Sorin Trancă, Grupării Mobile, Spitalul Municipal, Transfuzii Constanța, Elisabeta Nicea

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Jandarmii constănțeni donează sânge pentru generalul de aviație Cătălin Băhneanu și colegul său, răniți grav într-un accident rutier.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/jandarm-doneaza-sange-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/jandarm-doneaza-sange-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Autor: Feri Predescu | vineri, 27 ianuarie 2017 | 0 Comentarii | 76 Vizualizari <!-- --> Zeci de jandarmi din Constanța au...

Preluat de la EVZ