Autor:
Maria Mocanu
|
vineri, 27 ianuarie 2017 | 0 Comentarii
| 441 Vizualizari

<!–

–>

DEZVĂLUIRI EXPLOZIVE făcute de un celebru actor

Dezvăluiri explozive făcute de un celebru actor. Tânărul a dat un răspuns “diplomatic” și extrem de convingător.

Tânărul actor turc Ekin Koc, interpretul Sultanului Ahmet (Ahmed I în varianta europenizată a numelui)  din serialul “Kosem”, difuzat la Kanal D, este pur şi simplu adulat în ţară să. Cu toate acestea, nicio femeie nu este în inima lui, în prezent.

Deşi pare de necrezut pentru un star de televiziune în ascensiune, atrăgător şi charismatic, Ekin Koc este singur! În urmă cu un an, a avut o prietenă, însă de atunci serile şi le petrece în compania prietenilor sau în faţă consolei Playstation. Uneori, compune câte o piesă la chitară sau ascultă muzică. Întrebat de jurnalişti dacă este un amant bun, tânărul actor turc a dat un răspuns “diplomatic”, dar extrem de convingător: “Niciodată nu am fost în revistele de scandal, dar va asigur că nu sunt un amant prost!”, a spus acesta.

“Lumea mă cunoaşte doar din informaţiile care există pe internet despre mine. Va asigur că nu sunt diferit de tinerii de vârstă mea. Am mulţi  prieteni, stau de vorba cu ei pe reţelele de socializare, ies, mă distrez, mă bucur de viaţă. Îmi place să călătoresc şi mi-aş dori să vizitez Orientul Îndepărtat. Când va veni cineva în viaţă mea, sper să fac acele călătorii în compania persoanei dragi!” a declarat Ekin Koc.

Tag-uri:
dezvăluiri, actor, Ekin Koc, serial, kanal d, Sultanului Ahmet

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului DEZVĂLUIRI EXPLOZIVE făcute de un celebru actor: “Nu sunt un amant prost!”.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/actor-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/actor-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPanorama
Autor: Maria Mocanu | vineri, 27 ianuarie 2017 | 0 Comentarii | 441 Vizualizari <!-- --> DEZVĂLUIRI EXPLOZIVE făcute de un celebru actor Dezvăluiri...

Preluat de la EVZ