loading…

O elevă din California a primit despăgubiri de 1,25 milioane de dolari pentru că i s-a interzis să meargă la toaletă.

Un tribunal din San Diego a luat miercuri această decizie în favoarea fostei eleve a liceului Patrick Henry, care a depus plângere în urma incidentului petrecut în 2012 și pentru care a cerut inițial o indemnizație de 25.000 de dolari.

Potrivit plângerii, adolescenta care avea atunci 14 ani nu a fost lăsată să meargă la WC din cauza regulamentului foarte strict al liceului. Profesoara i-a sugerat să facă pipi într-o găleată într-un dulap din spatele clasei și apoi să verse găleata în chiuvetă.

Acest episod umilitor i-au atras elevei jigniri și texte obscene din partea colegilor și au împins-o chiar spre o tentativă de sinucidere, a explicat fata în cursul procesului care a durat trei săptămâni.

“Acest lucru nu ar fi trebuit să i se întâmple niciodată unei fete de 14 ani”, a declarat pentru AFP avocatul său, Brian Watkins, care a admis că este vorba de unul din dosarele sale “cele mai neobișnuite”.

El a asigurat că fata, în prezent în vârstă de 18 ani, este mulțumită de verdict și că face în continuare psihoterapie.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/despagubire-uriasa-pentru-o-eleva-careia-nu-i-s-a-permis-sa-mearga-la-toaleta-35301.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/despagubire-uriasa-pentru-o-eleva-careia-nu-i-s-a-permis-sa-mearga-la-toaleta-35301-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv