Autor:
Ramona Feraru
|
vineri, 27 ianuarie 2017 | 0 Comentarii
| 0 Vizualizari

<!–

–>

Israelianul Ron Weiner a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Bucureşti la 2 ani şi 8 luni închisoare cu suspendare, după ce acesta şi-a recunoscut vinovăţia în dosarul Black Cube privind spionarea şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi.

 Instanța a mai dispus un termen de supraveghere de 3 ani în cazul lui Ron Weiner, perioadă în care el are mai multe obligații: să se prezinte periodic la Serviciul de Probaţiune Bucureşti, să anunţe schimbarea locuinţei sau a locului de muncă, să nu comunice cu persoanele vătămate.

Muncă în folosul comunității

În plus, el a fost obligat să presteze 60 de zile muncă în folosul comunităţii, în cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 4 Bucureşti (activităţi de întreţinere, gospodărie şi recondiţionare mobilier) sau în cadrul Fundaţiei pentru Promovarea Sancţiunilor Comunitare Bucureşti (dezasamblare şi sortare a componentelor electronice şi electrice). Decizia este definitivă.

În acelaşi dosar, procurorii l-au pus sub urmărire penală pe fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir, care a ocupat funcţia de şef grupare sectoare informativ-operative în Direcţia Generală de Prevenire şi Combatere Terorism din cadrul SRI.

Tag-uri:
Black Cube, Ron Weiner, laura codruta kovesi, Bucureşti

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Black Cube. Spionul lui Kovesi, 2,8 ani cu suspendare.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/hackerul-black-cube-ron-weiner-in-fata-magistratilor-curtii-de-apel-bucuresti-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/hackerul-black-cube-ron-weiner-in-fata-magistratilor-curtii-de-apel-bucuresti-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialEvenimente
Autor: Ramona Feraru | vineri, 27 ianuarie 2017 | 0 Comentarii | 0 Vizualizari <!-- --> Israelianul Ron Weiner a fost condamnat definitiv...

Preluat de la EVZ