Autor:
Antonia Hendrik
|
vineri, 27 ianuarie 2017 | 0 Comentarii
| 136 Vizualizari

<!–

–>

Alex Velea și Antonia au declarat în repetate rânduri că se simt extraordinar unul cu celălalt și că se completează din toate punctele de vedere. După ce au recunoscut oficial că formează un cuplu, cei doi artiști nu au mai fost deloc zgârciți cu momente de tandrețe în public. “Focul pasiunii” este însă mult mai mare între ei.

Alex Velea a vorbit fără perdea despre relația cu mama celor doi copii ai lui, Dominic și Akim, declarând cât de îndrăgostit este de Antonia și cum rezistă relația între ei. Mai direct, mai pe ocolite, artistul a recunoscut că, în ciuda faptului că sunt implicați în tot soiul de activități și au o carieră activă, au grijă ca relația lor să nu fie afectată. Velea a recunoscut că viața lor sexuală este una extrem de bună, drept dovadă că în doi ani au deja doi copii. “Facem antrenament amândoi. Nu vezi că facem numai copii. De la atâta mișcare s-a lăsat cu certificat. Facem întruna mișcare, în fiecare zi: cardio de dimineața pe stomacul gol și seara forță. Diverse grupe de mușchi, în diverse poziții și aparate”, a declarat Velea în cadrul unei emisiuni, potrivit libertatea.

antonia a nascut antonia si alex velea

Tag-uri:
Alex Velea, Antonia, relaţie, dragoste, sex, cardio, aparate, seara, copii

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Alex Velea, DEZVĂLUIRIE BOMBĂ. De câte ori se iubește pe zi cu Antonia: ”Seara băgăm…”.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/alex-velea-tatuaj-dominic-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/alex-velea-tatuaj-dominic-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPanorama
Autor: Antonia Hendrik | vineri, 27 ianuarie 2017 | 0 Comentarii | 136 Vizualizari <!-- --> Alex Velea și Antonia au declarat în...

Preluat de la EVZ