Autor:
Maria Mocanu
|
vineri, 27 ianuarie 2017 | 0 Comentarii
| 37 Vizualizari

<!–

–>

Fillon

Alegeri prezidenţiale în Franţa. Fillon susţine că va ieşi din cursa electorală dacă va fi pus sub acuzare în dosarul în care Parchetul financiar anchetează modul în care soţia sa a fost angajată pe bani publici. Candidatul Republican este favorit în sondaje. Ieşirea lui din cursă ar duce-o pe prima poziţie pe lidera extremei dreapta, Marine Le Pen.

Potrivit digi24.ro, Francois Fillon a declarat într+o emisiune TV că va renunţa la prezidenţiale dacă va fi pus sub acuzare în ancheta în care este acuzat că şi-a angajat fictiv soţia la cabinetul parlamentar. Republicanul şi-a argumentat punctul de vedere şi a susţinut că nu are nici cel mai mic dubiu că angajarea soţiei sale, Penelope, a fost legală. „Soţia mea munceşte pentru mine dintotdeauna”, a declarat acesta.

Parchetul financiar a deschis un dosar după ce săptămânalul satiric Canard enchaîné a publicat o anchetă în care susţine că acesta a încasat 500.000 de euro brut, ca angajată la cabinetul parlamentar al soţului şi al unui alt deputat de dreapta. Nu există dovezi că ea ar fi făcut ceva în aceste funcţii, susţin jurnaliştii francezi.

Tag-uri:
alegeri, franţa, fillon, candidat, republican

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului ALEGERI PREZIDENŢIALE în Franţa. F. Fillon AMENINŢĂ că va renunţa la candidatură.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/franta-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/franta-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Autor: Maria Mocanu | vineri, 27 ianuarie 2017 | 0 Comentarii | 37 Vizualizari <!-- --> Fillon Alegeri prezidenţiale în Franţa. Fillon susţine...

Preluat de la EVZ