loading…

Temperaturilor vor fi în scădere pe tot teritoriul țării!

Prognoza meteo pentru joi – 26 ianuarie

Vremea se va rãci și va fi ger, dimineața, îndeosebi în nord și centru, iar noaptea în cea mai mare parte a țãrii. Temperaturile maxime, vor fi cuprinse, în general, între -7 și 2 grade, iar cele minime se vor situa între -21 și -9 grade, mai scãzute în depresiunile Carpaților Orientali pânã spre -26 de grade, dar și mai ridicate în Dealurile de Vest, pânã la -7…-6 grade. În nord-vestul, centrul teritoriului, precum și în zonele de deal și de munte cerul va fi variabil, iar în rest va prezenta înnorãri. Va mai ninge slab, pe arii restrânse, îndeosebi în regiunile sudice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în prima parte a intervalului în Moldova, Dobrogea, estul Munteniei și pe crestele montane. În zonele joase, pe arii restrânse, va fi ceațã, asociatã cu depunere de chiciurã, în primele ore, îndeosebi în regiunile intracarpatice, iar noaptea și în rest.
Presiunea atmosferica va continua sã creascã ușor.
 

Prognoza meteo pentru vineri – 27 ianuarie

Vremea va fi mai rece decât în mod obișnuit la aceastã datã, geroasã dimineața în cea mai mare parte a țãrii, iar noaptea în nord-vest, centru, sud și local în vest. În estul țãrii și parțial în sud și centru, cerul va avea înnorãri, iar dimineața și noaptea pe arii restrânse va fi ceațã asociatã cu chiciurã și trecãtor fulguieli. În celelalte regiuni cerul va fi mai mult senin, iar ceața va fi prezentã, izolat mai ales la începutul intervalului. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri pe la munte, la altitudini mai mari, dar și pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra între -9 și 2 grade, iar cele minime, în general, între -16 și -6 grade.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/vremea-se-raceste-din-nou-un-nou-val-de-ger-la-lovi-romania-35252.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/vremea-se-raceste-din-nou-un-nou-val-de-ger-la-lovi-romania-35252-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
loading... ...

Preluat de la romania ntv