loading…

Un imigrant african s-a înecat în Canal Grande din Veneția, în timp ce turiști ce se aflau pe ambarcațiuni navale din apropierea sa îl filmau cu telefoanele mobile și făceau remarci rasiste, informează The Independent.

Înregistrările video îl arată pe tânărul în vârstă de 22 de ani, Pateh Sabally, originar din Gambia, în timp ce se zbătea în apa canalului maritim, scrie Mediafax.

Cel puțin trei colace de salvare au fost aruncate în apă în apropierea sa, dar acesta părea a nu încerca să se îndrepte spre ele, existând posibilitatea ca acesta să fi dorit să se sinucidă.

Niciunul dintre cei prezenți la fața locului nu a sărit însă în apă pentru a-i veni în ajutor.

”Întoarce-te înapoi acasă”, a strigat una dintre persoanele prezente.

Un altul ar fi fost auzit spunând: ”Lasă-l să moară în acest moment”.

”Nu vreau să învinovățesc pe nimeni, dar poate că se putea face mai mult pentru a-l salva”, a declarat Dino Basso, șeful Asociației italiene de salvamari.

Potrivit presei italiene, Sabally avea permis de ședere în Italia și imigrase din Africa în urmă cu doi ani de zile.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/un-refugiat-african-s-a-inecat-in-venetia-in-timp-ce-turistii-il-filmau-si-faceau-remarci-rasiste-35263.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/un-refugiat-african-s-a-inecat-in-venetia-in-timp-ce-turistii-il-filmau-si-faceau-remarci-rasiste-35263-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv