Autor:
Ana Petrescu
|
joi, 26 ianuarie 2017 | 1 Comentarii
| 87 Vizualizari

<!–

–>

Raluca Turcan, președintele interimar al PNL

Preşedintele interimar al liberalilor, Raluca Turcan, a declarat, joi, că, deocamdată nu intenţionează să candideze la șefia partidului, informează Agerpres. Totuși, ea a adăugat că va intra, “cu siguranţă”, în cursa pentru şefia PNL Sibiu.

“Nu intenţionez să candidez în momentul de faţă la preşedinţia partidului. Preocuparea mea este, ca preşedinte interimar, să asigur alegeri interne transparente, mobilizatoare, cuprinzătoare, din care să ieşim întăriţi. Voi candida cu siguranţă la preşedinţia organizaţiei PNL Sibiu”, a declarat Turcan, la Parlament, după Comisia de unificare a PNL. 

Ea a spus că duminică va avea consultări cu secretarul general al partidului şi cu preşedinţii de organizaţii “pentru a vedea şi din perspectiva celor care au condus campaniile judeţene ce nu a mers şi ce poate fi făcut mai bine”. 

“Apoi, urmează un BPN care să convoace un Consiliu Naţional de Coordonare, organismul statutar care convoacă convenţia de alegeri. Acolo vom discuta şi despre forma de alegeri, de jos în sus sau de sus în jos, acolo vom vota tot ceea ce îşi propune PNL în faţa membrilor pentru a ieşi întăriţi din această confruntare internă”, a explicat șefa liberalilor. 

Turcan a precizat că liberalii au realizat un raport de analiză a rezultatului alegerilor. “Tot ceea ce avem de discutat, discutăm în interior. Sunt semnale primite pe raportul privind rezultatul alegerilor, însă ţara şi oamenii aşteaptă decizii politice ale PNL pe care le luăm şi le urmărim cu toată forţa şi cu tot angajamentul”, a concluzionat liderul PNL. 

Tag-uri:
Raluca Turcan, turcan, pnl, liberali, candidatura, Consiliu Na

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Turcan a anunțat FUNCȚIA pentru care VA CANDIDA la Congresul PNL.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/raluca-turcan-vicepresedinte-pnl-despre-modificarea-codului-penal-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/raluca-turcan-vicepresedinte-pnl-despre-modificarea-codului-penal-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Ana Petrescu | joi, 26 ianuarie 2017 | 1 Comentarii | 87 Vizualizari <!-- --> Raluca Turcan, președintele interimar al PNL Preşedintele interimar...

Preluat de la EVZ