Autor:
Adrian Dumitru
|
joi, 26 ianuarie 2017 | 0 Comentarii
| 7 Vizualizari

<!–

–>

Atenţie dacă aveţi drum în Ungaria! Ţara vecină se află sub atenţionare de smog. Din cauza fumului şi a ceţii dense, autorităţile au decis să restricţioneze traficul. Ministerul de Externe român a emis o alertă de călătorie pentru toți cei care tranzitează sau doresc să ajungă în ţara vecină.

Edilul oraşului Budapesta a impus o restricție de călătorie conform căreia în interiorul capitalei Ungariei nu mai au acces maşinile încadrate în clasa de poluare 0,1,2,3,4 sau nu sunt încadrate în nicio clasă de poluare, precizează Digi24.

Restricția este valabilă între orele 6 și 22, iar amenzile pot ajunge chiar şi la cinci sute de euro.

Concentrația particulelor periculoase din aer a atins sau chiar a depășit limita nivelului considerat normal. Din acest motiv, oamenii sunt sfătuiți să nu stea foarte mult timp în aer liber.

Tag-uri:
Budapest, Ungaria, România, Budapesta

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şoferi, ATENŢIE! Ungaria a pus RESTRICŢII pentru români! VEZI DACĂ POŢI SĂ INTRI ÎN Budapesta!.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/budapest-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/budapest-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Autor: Adrian Dumitru | joi, 26 ianuarie 2017 | 0 Comentarii | 7 Vizualizari <!-- --> Atenţie dacă aveţi drum în Ungaria!...

Preluat de la EVZ