Autor:
Dodo Romniceanu
|
joi, 26 ianuarie 2017 | 0 Comentarii
| 42 Vizualizari

<!–

–>

Gigi Becali

Unul dintre cei mai cunoscuţi autori din spatele gratiilor, Gigi Becali, patronul echipei Steaua, a avut o intervenţie furtunoasă în cadrul unei emisiunii a B1tv, calificându-i drept “criminali” pe cei care se manifestă împotriva graţierii deţinuţilor,

În timp ce se discuta despre cazul unui bărbat care suferea de cancer și care ar fi decedat după gratii, Sorin Dumitrașcu, președinte de onoare al Federației Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor, a încercat să explice că în unitățile medicale ce țin de penitenciarele Jilava și Rahova condițiile de tratament sunt mult mai bune decât în spitalele publice și chiar și mâncarea ce le este servită deținuților este de o calitate mai bună.

Nu a apucat să intre în detalii, căci Gigi Becali a intervenit în emisiune și l-a catalogat drept ”un monstru” pe Dumitrașcu. Iar furia latifundiarului nu s-a oprit aici. Becali i-a acuzat pe cei de la penitenciare că sunt criminali, pentru că nu lasă deținuții să meargă acasă la familiile lor așa cum, în viziunea acestuia, prevede legea.

BECALI: Băi, CRIMINALILOR, lăsați DEȚINUȚII să vină acasă! /

DUMITRAȘCU: Dacă URLAȚI, nu înseamnă că aveți dreptate

Becali: ”Am fost eu la spitalul din Jilava. Cum puteți să vorbiți cu un asemenea om care ia apărarea penitenciarelor? N-am cum să am discuție civilizată cu dumneata! Dumneata ești un monstru! Cum să laude pușcăriile?”, a tunat Becali, la adresa lui Dumitrașcu.

Îndemnurile repetate ale acestuia din urmă la un dialog calm și argumentat au fost zadarnice. 

Gigi Becali a continuat să urle: ”am fost acolo și am văzut despre ce e vorba. Cum să spună așa ceva? E ca un hambar, un grajd de animale. Cum poți să minți în halul ăsta? Ce fel de om ești dumneata? Ești un monstru!”.

Apoi, Becali s-a plâns că deținuții nu sunt lăsați să meargă acasă la familiile lor așa cum ar prevede legea.

Înregistrarea emisiunii o puteți viziona AICI


În 2013, Gigi Becali a fost condamnat la trei ani de închisoare cu execuare în dosarul în care a fost cercetat pentru schimbul de terenuri cu MApN, pedeapsă din care a executat numai doi ani. Pentru a beneficia de o reducere a pedepsei, Becali a publicat patru cărți, recunoscând ulterior că nu el le-a scris.

Tag-uri:
Becali, Gigi Becali direct, Sorin Dumitrașcu, emisiune B1tv

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Puşcăriaşii au un nou avocat, Gigi Becali, care urlă, jigneşte şi dă lecţii în direct la un celebru post de televiziune.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/becali1_3-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/becali1_3-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialEVZ Special
Autor: Dodo Romniceanu | joi, 26 ianuarie 2017 | 0 Comentarii | 42 Vizualizari <!-- --> Gigi Becali Unul dintre cei mai cunoscuţi autori...

Preluat de la EVZ