loading…

Polițiștii din Capitală au reținut doi bărbați care ar fi încercat să-i fure unui poștaș banii destinați plății pensiilor. Suspecții au 18 ani și urmează să fie prezentați magistraților cu propunerea de arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Un poștaș i-a anunțat pe polițiștii de la Secția 21, miercuri, că în timp ce se afla pe o stradă din sectorul 6, în spatele unui bloc, a fost atacat de doi bărbați care l-au lovit cu pumnii, încercând să-i fure geanta, scrie Mediafax.

“În aproximativ 20 de minute polițiștii Capitalei au identificat și prins un tânăr cu semnalmentele indicate, pe care l-au condus la sediul Secției pentru audieri. În urma investigațiilor a fost identificat și cel de-al doilea bărbat, stabilindu-se că, în perioada 14.01.-25.01.2017, cei doi au obținut date despre programul zilnic al poștașului, făcând pregătiri de punere în aplicare a planului de a-i sustrage banii destinați plății pensiilor. Astfel, în data de 25.01.2017, au urmărit persoana vătămată și, imediat după ce aceasta a ieșit din scara unui bloc, tinerii au început să o lovească cu pumnii și picioarele, trăgând amândoi de geanta de serviciu a factorului poștal, dar, nereușind acest lucru, au fugit într-o direcție necunoscută”, se arată într-un comunicat al Poliției Capitalei.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/politistii-au-retinut-doi-barbati-care-ar-fi-incercat-sa-i-fure-unui-postas-banii-pentru-pensii-35258.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/politistii-au-retinut-doi-barbati-care-ar-fi-incercat-sa-i-fure-unui-postas-banii-pentru-pensii-35258-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv