Autor:
Antonia Hendrik
|
joi, 26 ianuarie 2017 | 1 Comentarii
| 87 Vizualizari

<!–

–>

Declaraţiile lui Trump zguduie lumea împingând-o la gesturi radicale! Fostul Secretar de Stat al SUA, Madeleine Albright a făcut cea mai surprinzătoare declarație. Ea a spus că este dispusă să se convertească la religia musulmană ca un gest de solidaritate la ceea ce li se întâmplă imigranțiilor. Nu este niciun secret că noul Președinte, Trump vrea să construiască un zid între SUA și Mexic pentru a-i ține departe pe traficanții de droguri.

Postul său de pe Twitter în care a spus că ar fi dispusă să facă acest gest a determinat-o și pe Gloria Steinem să afirme că și ea ar face acest lucru dacă ar fi necesar. La marșul feminist a declarat că în cazul în care musulmanii vor trebui să se înregistreze înainte să intre în SUA, toată lumea va face acest lucru.

Trump plănuiește să suspende viza de 30 de zile pentru mai multe țări în care musulmanii sunt majoritari și să nu mai accepte refugiați sirieni, potrivit hehill.com, citat de B1.ro.

Tag-uri:
Gloria Steinem, Madeleine Albright, revoltată, religia musulmană, Trump, graniţe, Mexic, musulmani, religie

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Oficial de marcă se REVOLTĂ! Sunt pregătită să mă convertesc la religia musulmană .

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/madlene-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/madlene-465x390.jpgrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Autor: Antonia Hendrik | joi, 26 ianuarie 2017 | 1 Comentarii | 87 Vizualizari <!-- --> Declaraţiile lui Trump zguduie lumea împingând-o la...

Preluat de la EVZ