Autor:
Adrian Dumitru
|
joi, 26 ianuarie 2017 | 0 Comentarii
| 527 Vizualizari

<!–

–>

Mircea Badea a dezvăluit pe pagina personală faptul că actuala şefă a DNA, Laura Codruţa Kovesi, a dorit să colaboreze cu ziaristul de la Antena 3 în perioada în care aceasta activa la Parchetul General.

“După zece ani, în direct, m-am întîlnit cu domnul Cazanciuc şi l-am intrebat despre oferta pe care doamna Kovesi, împreună cu domnul Cazanciuc, mi-au făcut-o la o întîlnire pe care am avut-o la un restaurant din Bucureşti.

Oferta era simplă: să vin la Parchteul General, condus atunci de doamna Kovesi, ca să mă ocup de comunicarea instituţiei”, a scris Mircea Badea, la finalul textului adăugînd un video. 

Într-un dialog purtat cu robert Cazanciuc, care la vremea respectivă era mîna dreaptă a lui Laura Codruţa Kovesi, Badea a dezvăluit cum s-a desfăşurat întîlnirea:

“M am întîlnit cu domnul Robert Cazanciuc şi doamna Kovesi la un restaurant, mi-aţi propus să mă ocup de un plan de comunicare pentru Parchetul General. Dumneavoastră eraţi purtător de cuvînt la această instituţie şi ideea era foarte bună, chiar dacă nu s-a concretizat”. 

Cazanciuc a confirmat informaţia oferită de Badea, dar a explicat că ideea cooptării sale i-a aparţinut în totalitate. “Da, a fost o invitaţie la o cafea. A fost iniţiativa mea de a încerca să avem un dialog, dar nu puteam să vă oferim un salariu pe măsura dorinţelor, trebuia să veniţi mai mult cu dorinţa. Domnul Badea a dorit să fie ziarist independent, nu angajat al statului, dar era mai bine dacă eraţi pentru o perioadă angajat acolo”, a încheiat fostul purtător de cuvînt al Parchetului General. 

Tag-uri:
Parchteul General, Parchetul General, Domnul Badea, Mircea Ba, Mircea Bad, Mircea Bade, Mircea Badea, Laura Co, Laura Cod, Laura Codr, Laura Codru, Parchetul Ge, Parchetul Gen, Parchetul Gene, Parchetul Gener, Parchetul Genera, Robert Cazanciuc, Aura Co, Aura Cod, Aura Codr, Aura Codru, Lura Codru, Parchetului Ge, Parchetului Gen, Parchetului Gene, Parchetului Gener, Parchetului Genera, Parchetului General

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mircea Badea a REFUZAT oferta lui Kovesi ca să COLABOREZE! “Nu puteam să vă dăm banii pe care îi doreaţi”.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/kovesi-nd-1-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/kovesi-nd-1-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Autor: Adrian Dumitru | joi, 26 ianuarie 2017 | 0 Comentarii | 527 Vizualizari <!-- --> Mircea Badea a dezvăluit pe pagina...

Preluat de la EVZ