loading…

Un tânăr a fost rănit, astăzi, în urma unei explozii produse în locuința acestuia din Cluj-Napoca, mai mulți locatari fiind evacuați din bloc, iar Inspectoratul de Stat pentru Construcții verifică structura de rezistență a blocului. Explozia a fost urmată de un incendiu.

Explozia a avut loc într-un bloc de locuințe din Cluj-Napoca, cel mai probabil din cauza unei acumulări de gaze, conform Mediafax.

Trei apartamente și scara blocului au fost grav afectate.

Mihail Damian, șeful Serviciului de Situații de Urgență din cadrul Primăriei Cluj-Napoca a declarat pentru Mediafax că un tnăr de 25 – 28 de ani a fost rănit în urma deflagrației, acesta fiind transportat la spital.

De asemenea, mai mulți locatari au fost evacuați. Explozia a fost urmată de un incendiu, pe care pompierii au reușit să-l stingă.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/explozie-urmata-de-incendiu-intr-un-bloc-un-tanar-de-25-de-ani-a-fost-ranit-si-a-ajuns-la-spital-35262.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/explozie-urmata-de-incendiu-intr-un-bloc-un-tanar-de-25-de-ani-a-fost-ranit-si-a-ajuns-la-spital-35262-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv