loading…

Începând de miercuri, 01 februarie 2017, se închide ghișeul Serviciului Public de Impozite și Taxe (SPIT) Constanța din incinta Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Constanța, Bd. Mamaia nr. 86.

 Măsura vine ca urmare a intrării în vigoare a prevederilor Legii nr. 1/2017, cu privire la eliminarea unor taxe, printre care și următoarele încasate la nivelul SPIT:

– taxă privind furnizarea unor date din Registrul național de evidență a persoanelor;

– taxă preschimbare acte de identitate, precum și înscrierea mențiunilor privind schimbarea domiciliului sau reședinței cetățenilor români;

– taxă examinare obținere permis de conducere;

– taxă examinare persoane cărora le-a fost anulat permisul de conducere;

– taxă înmatriculare permanent sau termporar pentru autovehicule, remorci;

– taxă de autorizare a circulației pentru probe a autovehiculelor și remorcilor;

–  taxă de autorizare provizorie a circulației autovehiculelor și remorcilor neînmatriculate permanent sau temporar.

“Având în vedere taxele anulate, cât și faptul că ghișeul a fost deschis tocmai pentru a veni în sprijinul contribuabililor care se adresau Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Constanța, s-a constatat că nu mai este necesară menținerea acestuia”, se arată într-un comunicat al SPIT Constanța.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/constanta-ghiseul-spit-din-cadrul-directiei-de-permise-se-va-inchide-de-la-1-februarie-35267.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/constanta-ghiseul-spit-din-cadrul-directiei-de-permise-se-va-inchide-de-la-1-februarie-35267-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv