loading…

Cei doi bărbați, care au supraviețuit teribilului accident produs ieri pe DN 22C în zona localității constănțene Ștefan Cel Mare, sunt în continuare internați pe Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța.

Potrivit dr. Mihnea Avram, director al SCJU Constanța, momentan nu se pune problema unui transfer la un spital din Capitală a militarilor pentru că starea de sănătate nu le permite.

Cei doi au suferit răni foarte grave în accidentul produs ieri pe DN 22C și în urma căruia doi tineri și-au pierdut viața.

VEZI ȘI: ACCIDENT GRAV ÎN CONSTANȚA. Doi oameni au murit, iar generalul de flotilă Cătălin Băhneanu și șoferul său se zbat între viață și moarte – FOTO/VIDEO

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/constanta-care-este-starea-celor-doi-militari-grav-raniti-in-accidentul-de-la-stefan-cel-mare-35254.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/constanta-care-este-starea-celor-doi-militari-grav-raniti-in-accidentul-de-la-stefan-cel-mare-35254-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv