Autor:
Matei Năstase
|
joi, 26 ianuarie 2017 | 0 Comentarii
| 130 Vizualizari

<!–

–>

Joi, 26 ianuarie 2016, ca parte a programului de mentenanță preventivă și folosind echipamente tehnice computerizate, echipele Apa Nova București au identificat o pierdere ascunsă pe artera de apă ce asigură alimentarea clienților comerciali din zona Piața Presei – Piața Montreal.

Imediat, s-a intervenit pentru localizarea exactă a avariei și asigurarea continuității furnizării apei potabile către clienți pe durata desfășurării lucrărilor de remediere. Problema a fost localizată la nivelul unei vane, fiind considerată o avarie majoră care presupune, printre altele, reconfigurarea traseelor magistrale din zonă. Conform estimărilor echipelor aflate la fața locului, lucrarea va fi finalizată pe parcursul zilei de vineri, 27 ianuarie 2016.

Artera afectată a fost pusă în funcțiune în anul 1967. Prin urmare, pentru a preveni apariția unor avarii similare pe viitor, aceasta va fi re-etanșată și prevăzută cu un inel se siguranță.

Ca urmare a măsurilor luate pentru asigurarea continuității furnizării apei potabile către clienți, este posibil ca, pe durata lucrărilor, aceștia se confrunte cu o scădere a presiunii și o creștere temporară a turbidității apei (apă murdară). S-a început informarea directă a clienților ce pot fi afectați.

Din păcate, din cauza infrastructurii foarte vechi, astfel de avarii sunt inevitabile, tot ce putem face este să intervenim din timp pentru a le identifica înainte de a produce neplăceri clienților și, ulterior, a le remedia și a moderniza rețeaua în zonele respectiv. De aceea, dorim să mulțumim bucureștenilor și mass-media pentrusprijinul și înțelegerea acordate.

Pentru orice informații suplimentare sau pentru sesizarea oricărui element relevant pentru derularea lucrărilor, cetățenii se pot adresa operatorului serviciului de apă și canalizare la:

Call Center (Non Stop): 021 – 207 77 77 sau *7777

Tag-uri:
avarie, depistata, timp, sesizare, cetateni, bucuresti, mass media

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Avarie majoră la rețeau de apă descoperită la timp.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/clipboard01_246-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/clipboard01_246-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialSocial
Autor: Matei Năstase | joi, 26 ianuarie 2017 | 0 Comentarii | 130 Vizualizari <!-- --> Joi, 26 ianuarie 2016, ca parte a...

Preluat de la EVZ