Autor:
Adrian Dumitru
|
joi, 26 ianuarie 2017 | 0 Comentarii
| 135 Vizualizari

<!–

–>

Acuzele care au survenit după moartea lui Dan Adamescu la adresa autorităţilor, care nu ar fi luat în considerare problemele de sănătate invocate de omul de afacere, au adus la suprafaţă un nou condamnat din lumea celebrităţilor şi care are probleme majore de sănătate.

Cristi Borcea, fostul acţionar al lui Dinamo, nu s-a prezentat în cursul zilei de miercuri la Curtea de Apel, unde a fost citat în dosarul dezafilierii lui FC Craiova. Motivul invocat de cunoscutul om de afaceri s-a referit la problemele de sănătate care îl împiedică pe acesta să se deplaseze. 

Cristi Borcea are, pe lângă problemele cardiace care sunt deja de notorietate, și motive de îngrijorare legate de salturile tensionale și pulsul mărit, informează spynews.ro.

Omul de afaceri are pusee tensionale și tahicardie paroxistică, adică îi crește foarte mult tensiunea, iar inima începe să bată mult mai des decât ar fi normal. Din acest motiv i s-a recomandat să facă o intervenție medicală, o ablație cu cateter prin care ar scăpa de aceste probleme.

Absenţa lui Borcea şi anunţul făcut de apropiaţii acestuia sunt în contrast cu declaraţiile lui Gigi Becali, care a anunţat că finul său, Cristi Borcea, doreşte să preia din nou echipa de fotbal Dinamo Bucureşti, acesta putînd să reziste atît fizic, cît şi psihic la tensiunea pe care afacerea o crează. 

Tag-uri:
Adamescu, Borcea, Becali, Borcea la Dinamo, FC U Craiova, Craiova, Dinamo

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Anunţ TENSIONAT din spatele gratiilor! Un VIP are probleme GRAVE de sănătate!.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/victor-becali-si-cristi-borcea-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/victor-becali-si-cristi-borcea-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialSport
Autor: Adrian Dumitru | joi, 26 ianuarie 2017 | 0 Comentarii | 135 Vizualizari <!-- --> Acuzele care au survenit după moartea...

Preluat de la EVZ