Autor:
Melania Stoica
|
joi, 26 ianuarie 2017 | 0 Comentarii
| 266 Vizualizari

<!–

–>

Alina Bica

Alina Bică a fost condamnată, pentru a doua oară, cu executare într-un dosar în care este acuzată pentru săvârşirea infracţiunii de favorizarea făptuitorului, în legătură cu intervenţii pentru clasarea unui dosar în care era implicat omul de afaceri Horia Simu. Fosta șefă DIICOT a primit o pedeapsă de 3 ani și șase luni de închisoare cu executare.

“Eu nu îmi doresc să mai fac parte din această justiţie şi refuz să mai cred în ea. Toate persoanele cu care m-am întâlnit mi-au spus să nu îmi fac iluzii. Au avut dreptate. Dacă ai făcut sau nu ceva, dacă ei vor să fii vinovat, eşti. Ţi se întâmplă lucruri indiferent dacă ai făcut sau nu ceva. Am primit condamnare pentru o infracţiune pentru care nu am fost judecată. Aceşti oameni îşi bat joc de ceea ce am însemnat eu. Nu îmi asum şi a treia condamnare, dar mă aştept la ea.”, a transmis Alina Bica la România TV.

Alina Bica a mai fost condamnată într-un alt dosar la patru ani de închisoare cu executare tot în primă instanţă, dar aşteaptă o decizie şi în cel de-al treilea dosar.

Tag-uri:
alina bica, dna, dosar, condamnare, executare, inchisoare

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Alina Bica, RĂVĂȘITĂ de decizia judecătorilor. ”Aceşti oameni îşi bat joc!”.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/diicot_1-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/diicot_1-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Autor: Melania Stoica | joi, 26 ianuarie 2017 | 0 Comentarii | 266 Vizualizari <!-- --> Alina Bica Alina Bică a fost condamnată, pentru...

Preluat de la EVZ