Autor:
Matei Năstase
|
joi, 26 ianuarie 2017 | 0 Comentarii
| 345 Vizualizari

<!–

–>

Adrian Țuțuianu, șeful Comisiei de control Parlamentar al Serviciului Român de Informații, a spus că, din punctul de vedere al comisiei pe care o conduce, cazul fostului adjunct din SRI, generalul Florian Coldea, este închis.

”Din perspectiva domnului General Coldea, activitatea comisiei s-a încheiat. Pe datele pe care le cunoaștem, cazul domnului Coldea este închis. (…) Avem afirmația domnului Ghiță, că ar fi contrafăcut niște documente pe care le-a pus la dispoziție. Noi am întrebat dacă sunt reale. Familia Coldea a venit cu niște copii, care demonstrau cele spuse de membrii acesteia. SRI a verificat docmentele date de familia Coldea”, a declarat Țuțuianu în direct la TVR 1.

Țuțuianu a mai comentat și problema deontologică în care se află soții Coldea.

”Vă asigur că noi, în cadrul comisiei, vom lua varianta cea mai corectă. Problema de deontologie profesională îi privește pe ambii soți Coldea. Cred că nu este în regulă că un membru al comisiei de Control al SRI, cum a fost domnul Ghiță, să aibă relații sociale cu un membru din Serviciul Român de Informații”, a mai spus șeful Comisiei de Control Parlamentar al SRI.

Tag-uri:
tutuianu, coldea, control, control parlamentar, sri, florian coldea, generalul coldea

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Adrian Țuțuianu aruncă BOMBA. Ce s-a întâmplat în cazul GENERALULUI COLDEA.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/adrian-tutuianu2-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/adrian-tutuianu2-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Autor: Matei Năstase | joi, 26 ianuarie 2017 | 0 Comentarii | 345 Vizualizari <!-- --> Adrian Țuțuianu, șeful Comisiei de control Parlamentar...

Preluat de la EVZ