loading…

Un tribunal din Germania a condamnat o adolescentă în vârstă de 16 ani la șase ani de închisoare, după ce aceasta a rănit grav un polițist în cursul unui atac despre care se crede că a fost comandat de rețeaua teroristă Stat Islamic, relatează agenția de știri Dpa.

Adolescenta, identificată drept Safia S., pe atunci în vârstă de 15 ani, a încercat să taie gâtul unui ofițer de poliție în zona gării principale din Hanovra, în luna februarie 2016, notează Mediafax.

Polițistul a fost grav rănit, însă a supraviețuit atacului.

În luna aprilie, procurorii federali germani au comunicat că tânăra de origine germano-marocană “a adoptat ideologia radicală jihadistă” a rețelei teroriste Stat Islamic din noiembrie 2015 și că a avut contact online cu membrii grupării din Siria.

Potrivit procurorilor federali germani, fata ar fi călătorit spre Istanbul, sperând să ajungă în Siria, dar a fost adusă înapoi în Germania de mama sa, în timp ce membrii rețelei Stat Islamic din Turcia ar fi convins-o să comită atacuri sinucigașe în Germania.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/adolescenta-in-varsta-de-16-ani-condamnata-la-sase-ani-de-inchisoare-pentru-terorism-in-germania-35264.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/adolescenta-in-varsta-de-16-ani-condamnata-la-sase-ani-de-inchisoare-pentru-terorism-in-germania-35264-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv