loading…

Actorul american Shia LaBeouf a fost arestat seara trecută, la New York, în urma unei agresiuni care a avut loc în timpul unui eveniment organizat sub forma unui protest anti-Trump și a unei instalații artistice, informează News.ro.

Actorul a fost dus în custodia poliției locale după o altercație izbucnită la evenimentul său ”He Will Not Divide Us”, un protest anti-Trump, transmis printr-un live stream, – care a început de când Donald Trump s-a mutat la Casa Albă, săptămâna trecută -, miercuri seară, la New York. 

O înregistrare video, realizată la instalația artistică a actorului, expusă la Museum of the Moving Image din New York, îl arată pe Shia LaBeouf, în vârstă de 30 de ani, în timp ce este arestat de polițiști, conform digi24.ro.

Un alt clip video, realizat puțin mai devreme, prezintă un bărbat care se apropie de actor și îl îmbrățișează, înainte de a începe să strige: ”Hitler nu a făcut nimic rău!”.

Starul francizei ”Transformers” pare că l-a îmbrâncit apoi pe acel bărbat. 

Un participant la protest a acordat site-ului TMZ.com o scurtă declarație: ”Shiar a primit o lovitură pentru noi. Au venit toți acei naziști ani, însă el a ieșit în față și a încercat să ne apere”.

Protestul continuă și în absența actorului, care ar putea fi reținut pentru agresiune.

Poliția monitorizează acel protest începând de luni, 23 ianuarie.

Actorul Jon Voight a spus că protestul de patru ani propus de Shia LaBeouf reprezintă ”o trădare”.

Jon Voight este un susținător al președintelui Donald Trump și l-a criticat aspru pe Shia LaBeouf pentru acest protest, dar și pe Miley Cyrus – care a participat la Marșul Femeilor din Los Angeles, weekendul trecut -, spunând că acești artiști tineri ”nu reprezintă un exemplu bun de urmat”.

”Când îi vezi pe acești tineri precum Shia LaBeouf și Miley Cyrus, care au mulți admiratori pe rețelele de socializare, îți spui că tinerii îi văd pe ei ca pe niște exemple, însă ce îi învață ei? Ei îi învață să trădeze, îi învață să se ridice împotriva guvernului, să nu accepte voința poporului față de acest președinte și pentru mine este o zi foarte tristă să văd așa ceva”, a spus Jon Voight.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/actorul-american-shia-labeouf-a-fost-arestat-35260.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/actorul-american-shia-labeouf-a-fost-arestat-35260-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
loading... ...

Preluat de la romania ntv