loading…

Un copil în vârstă de șase ani a căzut, astăzi, dintr-un balcon, al unui apartament situat la etajul trei al unui imobil din Zalău, accidentul petrecându-se sub privirile mamei, scrie Agerpres.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Sălaj, Liviu Varga, băiatul a supraviețuit căzăturii, însă a suferit un traumatism facial complex.

Tincuța Dumuța, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Sălaj, a precizat că băiatul, în vârstă de șase ani, fusese lăsat peste noapte la mătușa sa, mama fiind plecată la muncă.

“Mătușa, la rândul ei, a plecat dimineața la lucru și copilul a rămas singur în casă, pentru o jumătate de oră, până la sosirea mamei. Copilul a ieșit pe balcon, iar în momentul în care și-a zărit mama, probabil nerăbdător, s-a aplecat peste balustradă și a căzut”, a precizat sursa citată.

Copilul a fost ulterior transportat cu o ambulanță la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Zalău.

Polițiștii au deschis în acest caz dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/un-copil-a-cazut-de-la-etajul-trei-sub-privirile-mamei-35232.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/un-copil-a-cazut-de-la-etajul-trei-sub-privirile-mamei-35232-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv