Autor:
Iasmina Ardelean
|
miercuri, 25 ianuarie 2017 | 1 Comentarii
| 603 Vizualizari

<!–

–>

Traian Băsescu

Fostul preşedinte, Traian Băsescu, a transmis un mesaj pe pagina sa de Facebook despre condiţiile în care a murit omul de afaceri Dan Adamescu.

„Voi chiar nu răspundeți de nimic?

Moartea lui Adamescu, om condamnat la patru ani de închisoare, deci nu condamnat la moarte.

Datorită stării de sănătate avocaţii domnului Adamescu au cerut în mod repetat instanţelor, eliberarea condiţionată a milionarului. Avea acest drept din cauza stării de sănătate.

Procurorii DNA au avut în mână toate actele medicale ale omului, acte care demonstrau o situaţie critică a sănătăţii. Cu toate acestea, au cerut cu înverşunare menţinerea stării de încarcerare. Mai mult, starea de sănătate i-a fost agravată de boli contactate în penitenciar.

Judecătorii, şi ei, cu actele medicale în mână, dar obedienţi şi înspăimântaţi de presiunea procurorului DNA, au menţinut starea de încarcerare a unui om slăbit de boală până la epuizare.

Acest om a fost ucis de dispreţul pentru viaţă al procurorilor şi judecătorilor fără ca cineva să-l fi condamnat la moarte, dar l-au ucis ei, procurorii şi judecătorii statului de drept.

Oare ştim câte zeci/sute de oameni simpli, necunoscuti dar bolnavi, mor anual în penitenciare din cauza dispreţului pentru viaţa deţinuţilor al procurorilor şI judecătorilor? Ei sunt oameni simpli, nu sunt milionari ca Adamescu şi mor neştiuţi de nimeni.

Aştept să fiu acuzat de CSM pentru afectarea independenţei justiţiei.

Sau poate Inspecţia CSM va ancheta deciziile judecătorilor în astfel de cazuri? Nu cred”, a scris Băsescu.

Tag-uri:
Basescu, Traian Băsescu, atac, Facebook, răspundere, Dan Adamescu, deces, închisoare, sănătate, instanţă, eliberare, milionar, DNA, act, situaţie critică, înverşunare, încarcerare, agravat, boală, penitenciar, judecător, obedient, înspăimântat, condamnat, simplu, CSM

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Traian Băsescu, ATAC DUR pe Facebook: “Voi chiar nu răspundeți de nimic?”.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/traian-basescu_2-465x390-2.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/traian-basescu_2-465x390-2.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Iasmina Ardelean | miercuri, 25 ianuarie 2017 | 1 Comentarii | 603 Vizualizari <!-- --> Traian Băsescu Fostul preşedinte, Traian Băsescu, a transmis...

Preluat de la EVZ