loading…

Proiectul de buget pe 2017 va ajunge vineri la Parlament, a promis Viorel Ștefan, ministrul Finanțelor, la începutul ședinței de Guvern care a avut loc astăzi.

Acesta a precizat că marți au avut loc întâlniri cu totți ordonatorii de credit pentru verificarea bugetelor, scrie Mediafax.

„Astăzi venim cu limitele de buget stabilite. Apreciez faptul că fiecare dinte dumneavoastră, în bugetele de la ministere, ați prevăzut cheltuieli prevăzute în Programul de guvernare. Vineri va fi ședința pentru buget”, a declarat, șeful Guvernului, Sorin Grindeanu, în deschiderea ședinței de Guvern de miercuri.

Proiectul de buget va fi trimis în Parlament vineri, calendaul fiind decalat cu o singură zi față de cel propus inițial.

Ministrul Finanțelor, Viorel Ștefan a precizat că marți au fost întâlniri cu toți ordonatorii de credite pentru a se verifica dacă bugetele se încadrează în ceea ce este prevăzut în Programul de guvernare.

“Limitele propuse pentru construcția bugetului pe 2017 au fost estimate la 2,99% din PIB în standarde ESA, respectiv 3% din PIB conform Tratatului de la Maastricht”, a precizat Viorel Ștefan.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/proiectul-de-buget-pe-anul-2017-va-ajunge-vineri-in-parlament-35215.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/proiectul-de-buget-pe-anul-2017-va-ajunge-vineri-in-parlament-35215-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv