Autor:
Daniel Teodoreanu
|
miercuri, 25 ianuarie 2017 | 0 Comentarii
| 2431 Vizualizari

<!–

–>

Pompieri din Malaysia

Perversiune sau întâmplare? Ce a făcut un tânăr de 21 de ani a generat uimirea tuturor, mai ales că a fost nevoie de pompieri pentru a-l salva.

Jurnaliştii de la The Sun au publicat recent cazul unui tânăr de 21 de ani, care a avut nevoie de intervenţia pompierilor pentru a ieşi dintr-o situaţie critică şi ruşinoasă. Adolescentul din Teluk Gong (n.r. – Malaysia) şi-a prins penisul într-o sticlă, s-a panicat şi a încercat o manevră de eliberare cu ajutorul unui ferestrău.

Din păcate pentru el, “operaţiunea” a eşuat şi tânărul s-a rănit. În cele din urmă, situaţia a fost rezolvată de pompierii chemaţi chiar de cel afectat şi care a susţinut că a folosit sticla pentru a urina.

“A folosit un ferăstrău, dar s-a rănit la penis şi a sângerat”, a spus unul dintre pompierii care l-au ajutat pe tânărul transportat şi stabilizat ulterior la spital.

Tag-uri:
perversiune, intamplare, perversiune tanar, perversiuni tineri, perversi, perversiune adolesecent

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PERVERSIUNE SAU ÎNTÂMPLARE? Ce a făcut un tânăr de 21 de ani A GENERAT UIMIREA TUTUROR, mai ales că A FOST NEVOIE DE POMPIERI pentru a-l salva.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/pompieri-din-malaysia-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/pompieri-din-malaysia-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Autor: Daniel Teodoreanu | miercuri, 25 ianuarie 2017 | 0 Comentarii | 2431 Vizualizari <!-- --> Pompieri din Malaysia Perversiune sau întâmplare? Ce...

Preluat de la EVZ