Autor:
Maria Mocanu
|
miercuri, 25 ianuarie 2017 | 0 Comentarii
| 10 Vizualizari

<!–

–>

Maria Dragomiroiu

Misterele unei morți celebre au fost deslușite de cunoscuta artistă, Maria Dragomiroiu.

Potrivit wowbiz.ro, cunoscuta solistă Maria Dragomiroiu a facut dezvaluiri incredibile despre înmormântarea nașei sale de cununie, Ilelei sărăroiu.

“În jurul morţii ei s-au ţesut o mulţime de legende. A fost adusă la capela Cimitirului “Sfânta Vineri” din Bucureşti. După o săptămâna, fratele şi soţul Ilenei Sararoiu au deshumat-o, întrucât mormântul ei se află la doi metri de toaletă cimitirului. S-a făcut o altă groapă pe aleea principala şi la o săptămâna a fost mutat acolo sicriul, la ora 5 şi jumătate dimineaţă, fără să se deschidă capacul, pentru că se simţea un miros greu. S-a spus că ar fi fost găsită răsucită în sicriu şi cu părul smuls; s-a presupus că artista ar fi fost înmormântată de vie, deci se află în moarte clinică. Este imposibil, căci i se făcuse deja autopsia şi fusese îmbălsămată!”, a povestit Maria Dragomiroiu.

Ileana Sărăroiu s-a stins din viaţă neaşteptat în noaptea de 12 spre 13 mai 1979, la 42 de ani, la o nuntă din Călăraşi, din cauza unui anevrism ce i-a provocat un accident vascular cerebral. Trupul neînsuflețit al celebrei artiste a fost depus la cimitirul „Sfânta Vineri” din Bucureşti.

Tag-uri:
maria, maria dragomiroiu, ceausescu, comunism, ileana sararoiu

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Misterele unei morți celebre au fost deslușite de cunoscuta artistă, Maria Dragomiroiu. S-a întâmplat în vremea lui Nicolae Ceaușescu. Comuniștii au ținut totul sub tăcere.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/maria_dragomiroiu-465x390-2.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/maria_dragomiroiu-465x390-2-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPanorama
Autor: Maria Mocanu | miercuri, 25 ianuarie 2017 | 0 Comentarii | 10 Vizualizari <!-- --> Maria Dragomiroiu Misterele unei morți celebre au fost...

Preluat de la EVZ