loading…

Liviu Dragnea, președinte al Camerei Deputaților, a făcut cel mai important anunț din ultima perioadă. Liderul PSD a spus la Antena 3, la emisiunea ”Sinteza zilei”, realizată de Mihai Gâdea, că săptămâna viitoare va iniția un demers legat de dosarul referendumului din 2012, în care a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare.

Din acest motiv, Dragnea nu a putut fi numit premier, scrie stiripesurse.ro.

”Pe mine nu mă sperie nicio pisică. Nu am nici pisoi în frigider, nici scheleți în dulap. E adevărat că unii pot scrie, pot inventa ceva. E o dorința ca acest guvern să fie tulburat să lucreze, prin orice mijloace. Sunt anumiți procurori care au primit ordine. O să văd ce pot să fac. Totul se va plăti. Până de curând, primeam tot felul de informații, pe care le catalogam ca zvonuri, prin care aflam că regimul Iohannis îmi pregătește niște dosare. Cum? Că nu au cum să inventeze. Mi s-a mai spus că sunt tot soiul de indivizi cu probleme cu legea, care sunt presați, amenințați, să scrie niște denunțuri. Și în ultimele zile am primit astfel de informații, de la oameni din sistem. Și nu este vorba doar despre mine, dar și de domnul Tăriceanu. Eu nu voi sta să văd când se va trage, dar cât o să fiu liber și cât voi putea să îmi exercit atribuțiile, voi face tot ce se poate. Sper ca până la urmă, cei din sistem care sunt forțați să facă asta să ezite, să nu o facă, pentru că totul se plătește. Absolut totul se va plăti. Și o să vedeți zilele următoare. Săptămâna viitoare am de gând să fac un demers constituțional, legal, legitim, legat de dosarul referendumului.

Nu am vrut să-l fac până cum (demersul -n.r.), nu am vrut să folosesc această speță în campania electorală, nu am vrut să mă acuze cineva că vreau să mă victimizez. Am suportat toate acuzele: condamnat penal, penal, a fraudat referendumul, fiind condamnat pentru o faptă de care nu am fost acuzat în rechizitoriu. Săptămâna viitoare o să vedeți. Poate chiar mai multe (demersuri – n.r.). Săptămâna viitoare este săptămâna în care eu încep aceste acțiuni legitime și legale. Nu neapărat ca răspuns la ceva, dar trebuie la un moment dat ca anumite practici să înceapă să fie eliminate.”, a spus Liviu Dragnea la Antena 3.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/liviu-dragnea-face-cel-mai-important-anunt-din-ultima-perioada-incep-saptamana-viitoare-35204.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/liviu-dragnea-face-cel-mai-important-anunt-din-ultima-perioada-incep-saptamana-viitoare-35204-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv