loading…

Căutări de amploare în Capitală: doi bărbați cu cagulă au atacat un poștaș și au încercat să fure pensiile. Din fericire, victima s-a apărat și nu au reușit.

Un poștaș a fost atacat, pe o stradă din București, de către doi indivizi. Poștașul a reușit să se împotrivească atacatorilor și tâlharii au fugit. Cei doi sunt căutați, acum, de poliiști, notează romaniatv.net.

Atacul s-a produs pe strada Ghirlandei, din sector 6 al Capitalei. Reprezentanți ai Poliției Capitalei au transmis că, miercuri, prin sistem 112, a fost sesizat faptul că un factor poștal a fost victima unei agresiuni.

Din primele informații furnizate de oamenii legii reiese că două persoane au încercat să îi smulgă geanta poștașului. Acesta s-a opus, iar cei doi au fugit. Polițiștii au identificat martori și s-a constituit un cerc de suspecți.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/hoti-cu-cagule-atac-socant-in-plina-strada-35231.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/hoti-cu-cagule-atac-socant-in-plina-strada-35231-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv