loading…

Directorul SRI Eduard Hellvig a declarat miercuri răspunzând unei întrebări a jurnaliștilor, că este evident faptul că Serviciul nu a avut nicio implicare în protestele de duminică, care vizau modificarea legislației penale prin două proiecte de OUG, de către guvernul Grindeanu.

Întrebat dacă SRI a avut vreo implicare în proteste, Hellvig a răspuns: “Evident că nu a avut nicio implicare. Vom discuta și în comisie aceste lucruri. Sunt absolut convins că vom lămuri toate aspectele care au fost în dezbaterea publică”.

“Pentru mine, ca director al acestei instituții importante în statul român, este extrem de importantă relația cu Parlamentul. Am fost parlamentar, înțeleg rolul Parlamentului în democrație și am toată disponibilitatea și deschiderea de a avea o relație mai mult decât apropiată, corectă și onestă cu Comisia de control”, a adăugat Hellvig.

Hellvig a făcut aceste declarații înaintea audierii conducerii SRI de către noua Comisie de control a activității Serviciului, conform Mediafax.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/hellvig-despre-protestele-fata-de-modificarile-legislatiei-penale-sri-nu-a-avut-nicio-implicare-35206.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/hellvig-despre-protestele-fata-de-modificarile-legislatiei-penale-sri-nu-a-avut-nicio-implicare-35206-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv