Autor:
Melania Stoica
|
miercuri, 25 ianuarie 2017 | 0 Comentarii
| 19 Vizualizari

<!–

–>

Gabriela Firea

Gabriela Firea a reacţionat în urma incendiului de la Bamboo, comparând acest incident cu tragedia de la Colectiv, cauzele celor două incendii fiind, în opinia primarului general al capitalei, avizul de construcţie şi autorizaţia de funcţionare, informează Mediafax.

“Cele şase primării de sector avizează funcţionarea cluburilor sau a altor activităţi de alimentaţie publică, restaurante, barururi, cafenele şi cluburi. I-am rugat şi eu pe primarii de sectoare să îmi facă o informare în ceea ce priveşte numărul cluburilor şi restaurantelor de pe raza sectorului respectiv, să vedem câte au autorizaţie de funcţionare şi care nu şi câte funcţionează pe ordonanţa lui Cioloş şi anume pe propria răspundere”, a transmis Gabriela Firea. 

Primarul general al capitalei a adus acuzaţii grave şi la adresa fostului premier, Dacian Cioloş, care ar fi oferit răgaz proprietarilor de localuri pentru a rezolva documentaţia necesară obţinerii autorizaţiei. 

“Această ordonanaţă a ajutat, într-un fel, mediul de afaceri pentru a îşi desfăşura activitatea pînă la obţinerea tuturor avizelor, dar au pus, pe de altă parte, în pericol pe tinerii care au mers la aceste cluburi şi ei nu au nevoie să ştie dacă un club la care merg are sau nu acreditare, dacă are toate avizele necesare, toate autorizaţiile necesare. Nu este normal aşa ceva şi cred că trebuie să privim cu foarte mare responsabiliate toate aceste proceduri atâta vreme cât viaţa oamenilor poate fi pusă în pericol”, a mai precizat edilul capitalei. 

Tag-uri:
Gabriela firea, dacian ciolos, incendiu bamboo, incendiu colectiv, acuzatii, aviz de functionare

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gabriela Firea ÎL ATACĂ pe Dacian Cioloş după incendiul de la Bamboo: “Vreau să ştiu câte cluburi funcţionează pe ORDONANŢA LUI CIOLOŞ şi anume pe PROPRIA RĂSPUNDERE!”.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/gabrielafirea_1-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/gabrielafirea_1-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Melania Stoica | miercuri, 25 ianuarie 2017 | 0 Comentarii | 19 Vizualizari <!-- --> Gabriela Firea Gabriela Firea a reacţionat în...

Preluat de la EVZ