loading…

Grand Palais din Paris s-a umplut de oglinzi pentru prezentarea colecției de modă haute-couture primăvara-vară 2017 a casei Chanel, unde tonurile pastelate și cele metalizate au luat cu asalt podiumul pe care a strălucit principala invitată, actrița Lily-Rose Depp, relatează EFE.

Împărțită în trei stiluri, colecția a început cu top-modelul Arizona Muse care a dat startul unei linii de deux-pieces-uri din tweed inspirate din anii 1960. Sacourile au fost ajustate pe corp și umerii drepți, în timp ce talia a fost marcată de curele în tonuri pastelate.

Pentru a culmina acest ‘look’, bluzele de mătase au fluturat liber sub sacouri, iar fustele au fost ușor evazate și lungi până aproape de genunchi.

Colecția s-a remarcat prin varietatea de nuanțe pastelate, în special verde și alb, în timp ce rochiile scurte și satinate au avut o alură romantică sau copilărească.

Au defilat însă și rochii lungi presărate cu strasuri sau paiete, sau ornate cu pene în partea de jos, în nuanțe aurii, care au încheiat o seară cu reminiscențe a anilor ’20 și care nu vor întârzia să-și facă apariția pe covorul roșu al marilor gale.

Ca accesorii, Chanel a optat pentru poșeta stil salon în nuanțe argintii, cu efect oglindă.

Lily-Rose Depp, fiica celebrului actor Johnny Depp și a cântăreței Vanessa Paradis, care a fost prezentă printre invitați, a încheiat parada cu o rochie de mireasă roz pastel cu trenă, încărcată de volane și cu mult volum.

Tânăra actriță, imagine a firmei Chanel din 2016, și-a făcut din nou apariția pe podium pentru a saluta publicul în compania directorului de creație al casei, Karl Lagerfeld, care o consideră pe Lily-Rose muza sa.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/fiica-lui-johnny-depp-vedeta-prezentarii-colectiei-haute-couture-2017-chanel-35216.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/fiica-lui-johnny-depp-vedeta-prezentarii-colectiei-haute-couture-2017-chanel-35216-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv