Autor:
Georgeta Petrovici
|
miercuri, 25 ianuarie 2017 | 0 Comentarii
| 2 Vizualizari

<!–

–>

O femeie care a încercat, la nervi, să își omoare fratele, a fost arestată preventiv. Bărbatul a ajuns în spital la un pas de moarte.

Duminică seara, în casa timișorencei a izbucnit un scandal monstru între ea și soțul ei, pe de o parte, și frații femeii de cealaltă parte. Steliana Dumitra Boroș este acuzată de săvârșirea infracțiunii de violență în familie în forma tentativei (tentativă de omor comisă asupra unui membru de familie- respectiv asupra fratelui).

Din referatul cu propunere de arestare preventivă a rezultat că în seara zilei de duminică, în imobilul în care locuiește inculpata Boroș Steliana Dumitra, între inculpată și soțul acesteia, pe de o parte, și doi frați ai inculpatei, pe de altă parte, a avut loc un conflict fizic, iar în timpul acestui conflict inculpata Boroș Steliana Dumitra i-a aplicat mai multe lovituri cu un cuțit  în zona spatelui fratelui său A. C., lovituri în urma cărora victimei A. C. i-au fost cauzate multiple plăgi înjunghiate, leziuni traumatice ce au pus viaţa victimei în primejdie.

Cercetările continuă în cauză, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor de fapt și de drept.

Tag-uri:
femeie, arestata, cutit, frate, omor, tentativa, timisoara, arest preventiv

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Femeie arestată, după ce a încercat să își ucidă fratele.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/barbat-cutitar-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/barbat-cutitar-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialCrime, infracţiuni, fapt divers
Autor: Georgeta Petrovici | miercuri, 25 ianuarie 2017 | 0 Comentarii | 2 Vizualizari <!-- --> O femeie care a încercat, la nervi,...

Preluat de la EVZ