loading…

După ce mai multe biserici au fost sparte de hoți care au furat diferite sume de bani provenite din donații sau din vânzarea obiectelor bisericești, dar și după scandalul polițiștilor încuiați în biserici, Arhiepiscopia Tomisului a luat o decizie privind banii păstrați, peste noapte, în lăcașurile de cult.

“Urmare a situației generate de spargerea a patru biserici din municipiul Constanța de către autori încă necunoscuți, Arhiepiscopia Tomisului a decis ca, de acum înainte, fiecare parohie să gestioneze valorile bănești astfel încât să nu mai rămână sume de bani peste noapte în biserici.

Așadar, în fiecare zi, după încheierea activității bisericești, preoții vor centraliza donațiile făcute și le vor depune în locuri sigure (conturi în bănci, seifuri etc.)”, se arată într-un comunicat al Arhiepiscopiei.

RECOMANDARE – Acuzații grave ale sindicaliștilor: polițiștii au fost închiși, pe timp de noapte, în biserici!

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/constanta-decizia-luata-de-arhiepiscopia-tomisului-dupa-ce-bisericile-au-fost-sparte-de-hoti-35242.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/constanta-decizia-luata-de-arhiepiscopia-tomisului-dupa-ce-bisericile-au-fost-sparte-de-hoti-35242-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv