loading…

Doi soți dintr-o localitate din Vaslui au fost găsiți morți în casa incendiată după ce au fost bătuți și jefuiți. Anchetatorii au găsit locuința răscolită și urme de violență pe trupurile victimelor.

Cei doi soți în vârstă de 61, respectiv 67 de ani au fost găsiți morți în locuința lor de către fiul acestora. Inițial s-a crezut că cei doi au murit intoxicați cu monoxid de carbon pentru că într-una din încăperi era și un incendiu, însă, după ce trupurile au fost examinate s-a constatat că aceștia au fost uciși, scrie romanaitv.net.

Bărbatul avea lovituri la cap și urme de sânge, iar femeia avea tăieturi în zona abdominală. Achetatorii încearcă să dea de urma criminalului.

Se ia în calcul ipoteza ca cei doi soți să fi fost jefuiți, iar hoțul să fi dat foc locuinței pentru a-și ascunde urmele.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/caz-socant-doi-soti-au-fost-batuti-talhariti-si-apoi-incendiati-35198.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/caz-socant-doi-soti-au-fost-batuti-talhariti-si-apoi-incendiati-35198-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv