Autor:
Antonia Hendrik
|
miercuri, 25 ianuarie 2017 | 0 Comentarii
| 1 Vizualizari

<!–

–>

Versiunea în limba spaniolă a site-ului Casei Albe, lansată în timpul administrației Obama, este inactivă începând din weekend-ul de după învestirea lui Donald Trump, informează liberation.fr.

Potrivit purtătorului de cuvânt al președintelui american, este vorba despre o suspendare temporară, în condițiile în care site-ul WhiteHouse.gov a suferit o serie de modificări de când Donald Trump și-a preluat mandatul. 

Suspendarea versiunii în spaniolă a site-ului Casei Albe vine în condițiile în care în SUA trăiesc 56,6 milioane de cetățeni de origine hispanică, care reprezintă 17,6% din populația Statelor Unite, adică cel mai numeros grup etnic din țară, potrivit autorităților SUA.

Regretăm că versiunea în spaniolă a acestui site a fost eliminată, nu pare a fi o idee bună”, a declarat ministrul de Externe de la Madrid, Alfonso Dastis.

Pe această pagină de internet se găseau numeroase resurse cu privire la probleme de interes pentru comunitatea hispanică. Este vorba, în special despre măsuri cu privire la migrație, luate de administrația Obama. 

Tag-uri:
Donald Trump, Casei Albe, Statelor Unite, Alfonso Dastis

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Casa Albă a ELIMINAT versiunea în limba spaniolă a site-ului său. Reacția guvernul de la Madrid.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/trump_12-465x390-2.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/trump_12-465x390-2-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Autor: Antonia Hendrik | miercuri, 25 ianuarie 2017 | 0 Comentarii | 1 Vizualizari <!-- --> Versiunea în limba spaniolă a site-ului Casei...

Preluat de la EVZ