Autor:
Georgeta Petrovici
|
miercuri, 25 ianuarie 2017 | 0 Comentarii
| 12 Vizualizari

<!–

–>

Vestul României rămâne în continuare afectat de ceață. Aici este în vigoare încă o avertizare meteo de vreme rea imediată. Aceasta se referă la ceața care determină reducerea vizibilității local sub 200 m și izolat sub 50 m. Codul galben de ceață a fost instituit ieri, și nu a fost ridicat de mai bine de 24 de ore.

Avertizarea meteo emisă afectează zona de câmpie a județelor Arad, Bihor, Caraș-Severin și Timiș. Este ceață, de asemenea, în Caraș-Severin, în zona localităților Caransebeș, Armeniș, Bolvașnița, Buchin, Bucoșnița, Constantin Daicoviciu, Cornereva, Domașnea, Luncavița, Obreja, Păltiniș, Slatina-Timiș, Teregova și Turnu Ruieni, arată meteorologii.

Codul galben de ceață a fost prelungit până la ora 12 și, va fi urmat, mai spun meteorologii, de chiciură, fulguieli sau burnițe, favorabile depunerilor de polei.

Tag-uri:
Constantin Daicoviciu, Turnu Ruieni, ceata, polei, ghetus, cod galben, vest, timis, arad

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului ATENȚIE! Vestul țării rămâne în ceață. Codul galben continuă, și urmează ghețuș.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/ceata-judete-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/ceata-judete-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Autor: Georgeta Petrovici | miercuri, 25 ianuarie 2017 | 0 Comentarii | 12 Vizualizari <!-- --> Vestul României rămâne în continuare afectat de...

Preluat de la EVZ