loading…

Serviciul american pentru protecția președintelui (Secret Service) ar putea sancționa un agent care a transmis că nu ar vrea să încaseze “un glonț” pentru a-l apăra pe Donald Trump, relatează site-ul cotidianului The Washington Examiner.

Secret Service a transmis că a luat “măsuri adecvate” în cazul agentului Kerry O’Grady, de la filiala din Denver a Serviciului de protecție, fără a preciza dacă a fost plasată în concediu obligatoriu, scrie Mediafax.

“Secret Service a luat cunoștință de postările online ale agentului și ia măsurile adecvate. Nu facem comentarii pe teme personale. Toți agenții Secret Service trebuie să respecte cele mai înalte standarde profesionale și etice. Toate acuzațiile de comportament inadecvat sunt investigate”, a declarat un purtător de cuvânt al instituției.

Agentul Kerry O’Grady a făcut o serie de comentarii pe Facebook despre Donald Trump în ultimele șapte luni, ea exprimând susținere pentru Hillary Clinton.

“Mai degrabă aș ajunge la închisoare decât să încasez un glonț; susțin ideea că ar fi un dezastru pentru această țară, pentru femeile puternice și extraordinare și pentru minorități”, a scris Kerry O’Grady în campania electorală din Statele Unite, criticându-l pe Donald Trump.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/agent-secret-service-anchetat-dupa-ce-a-spus-in-campanie-ca-nu-ar-incasa-un-glont-pentru-trump-35243.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/agent-secret-service-anchetat-dupa-ce-a-spus-in-campanie-ca-nu-ar-incasa-un-glont-pentru-trump-35243-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv