loading…

Un nou protest față de proiectele de ordonanță de urgență privind grațierea și modificarea Codului penal este anunțat pe Facebook, pentru astăzi, de la ora 17.00, în Piața Universității din Capitală, potrivit News.ro.

“Astăzi (marți, n.r.) expiră termenul de șapte zile de discuții publice pe baza Ordonanței privind grațierea și amnistia, ceea ce noi nu am văzut să se întâmple. Drept urmare, ne strângem la Universitate astăzi, 24.01.2017, începând cu ora 17.00 și pornim într-un marș spre Guvern”, se arată într-o postare pe pagina evenimentului.

Proiectele de ordonanță de urgență privind grațierea și modificarea Codului penal au fost puse în dezbatere publică pe site-ul Ministerului Justiției în 18 ianuarie, propunerile, sugestiile și opiniile legate de aceste acte normative putând fi exprimate până marți, 24 ianuarie.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/un-nou-protest-fata-de-proiectul-de-ordonanta-privind-gratierea-anuntat-pentru-astazi-in-bucuresti-35176.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/un-nou-protest-fata-de-proiectul-de-ordonanta-privind-gratierea-anuntat-pentru-astazi-in-bucuresti-35176-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv