Autor:
Melania Stoica
|
marţi, 24 ianuarie 2017 | 0 Comentarii
| 168 Vizualizari

<!–

–>

Dan Adamescu

Adrian Rusu, fost ofiţer SRI, a făcut dezvăluiri şocante cu privire la dosarele afaceristului Dan Adamescu, susţinând că Serviciul Român de Informaţii a cerut înscenarea unui dosar în care Adamescu să fie implicat, deoarece se dorea închiderea ziarului “România Liberă”.

“Ziarul “România Liberă” a fost singurul ziar echidistant care a făcut acuzaţii la adresa lui Kovesi şi a lui Coldea. (…) În decembrie 2012 a fost convocată o şedinţă la SRI unde a participat domnul Florian Coldea şi Elena Istode, cu numele de cod “Anaconda”, în care s-a pus problema că “România Liberă” deranjează şi s-a făcut o discuţie pentru înscenarea unui dosar lui Dan Adamescu. 

S-a încercat închiderea ziarului “România Liberă”. În acest context, coldea a jucat pe mână cu Ponta şi Ghiţă, pentru că Florian Coldea a fost de partea PSD până la alegerile prezidenţiale, după a trecut de cealaltă parte. 

Toţi care veneau în contact cu avocaţii familiei Adamescu erau filaţi bară la bară de ofiţerii SRI”, a transmis Adrian Rusu la B1 TV. 

Tag-uri:
Dan adamescu, sri, dosare, adrian rusu, florian coldea, romania libera

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un fost ofiţer SRI ARUNCĂ BOMBA! Serviciul Român de Informaţii a cerut ÎNSCENAREA UNUI DOSAR pe numele afaceristului Dan Adamescu. Se dorea ELIMINAREA LUI .

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/adamescu_1-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/adamescu_1-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Autor: Melania Stoica | marţi, 24 ianuarie 2017 | 0 Comentarii | 168 Vizualizari <!-- --> Dan Adamescu Adrian Rusu, fost ofiţer SRI,...

Preluat de la EVZ