loading…

Pompierii au evacuat, în această seară, șase persoane din mai multe locuințe de pe o stradă din localitatea brașoveană Făgăraș, după ce un șofer a intrat cu mașina într-o conductă de gaz, fisurând-o.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoartului pentru Situații de Urgență (ISU) Brașov, cpt. Ciprian Sfreja, pomierii făgărășeni au intervenit după ce la serviciul de urgență 112 o persoană a anunțat că o conductă de gaz a fost fisurată, scrie Mediafax.

Șase persoane, care locuiau în imediata apropiere a conductei fisurate au fost evacuate, iar reprezentanții furnizorului de gaz metan au luat măsurile necesare pentru remedierea problemei.

Polițiștii făgărășeni au deschis dosar penal pe numele șoferului pentru a stabili cum s-a petrecut accidentul.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/pompierii-au-evacuat-mai-multe-locuinte-de-pe-o-strada-dupa-ce-un-sofer-a-rupt-cu-masina-o-teava-de-gaz-35190.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/pompierii-au-evacuat-mai-multe-locuinte-de-pe-o-strada-dupa-ce-un-sofer-a-rupt-cu-masina-o-teava-de-gaz-35190-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv