loading…

Un agent de poliție din Vâlcea s-a șicanat în trafic cu alt șofer. Supărat, acesta din urmă a sunat la 112 și a cerut sprijinul poliției. Colegii agentului au descoperit că acesta era băut la volan.

Polițistul Radu Rusu, în vârstă de 45 de ani, de la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Vâlcea, a fost prins la volan sub influența băuturilor alcoolice, pe drumul dintre Râmnicu Vâlcea și Băile Olănești, scrie gds.ro.

În trafic, acesta s-a șicanat cu un alt șofer care a sunat la 112 și a dat detalii despre comportamentul șoferului dar și numărul de înamtriculare al mașinii. Într-o parcare pe raza localității Băile Olănești, polițistul Rusu a fost oprit de un echipaj de la Serviciul Poliției Rutieră Vâlcea. Acesta a încercat să-i convingă pe colegii săi că nu s-a mișcat cu mașina din parcare. Martorii au spus altceva iar polițistul a fost testat cu aparatul etilotest.

„Șoferul avea o alcoolemie de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat. I s-a intocmit dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice. El este cercetat disciplinar de o comisie de anchetă”, a declarat Loredana Sandu purtător de cuvânt IPJ Vâlcea. Polițistul Radu Rusu era în afara orelor de program.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/politist-prins-baut-la-volan-de-colegi-dupa-ce-a-sicanat-un-alt-sofer-in-trafic-35153.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/politist-prins-baut-la-volan-de-colegi-dupa-ce-a-sicanat-un-alt-sofer-in-trafic-35153-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv