loading…

Actorul și regizorul Mel Gibson a devenit tată pentru a noua oară, după ce iubita lui, Rosalind Ross, cu care starul hollywoodian are o relație de doi ani.

Informația a fost confirmată pentru revista People de agentul de presă al artistului. Bebelușul, care se va numi Lars Gerard Gibson, s-a născut vineri, 20 ianuarie, în Los Angeles.

Sunt cu toții încântați, iar Lars este adorabil. Familia este alături de ei, iar Mel e extrem de fericit. Sunt deja acasă, toată lumea e sănătoasă și fericită“, a dezvăluit o sursă pentru people.com.

Mel Gibson, în vârstă de 61 de ani, a confirmat sarcina iubitei sale, în vârstă de 26 de ani, în septembrie 2016. Starul hollywoodan și iubita lui au fost fotografiați cel mai recent împreună în public pe 8 ianuarie la gala de decernare a Globurilor de Aur.

Lars Gerard este primul copil al cuplului Mel Gibson – Rosalind Ross. Rosalind Ross este o fostă campioană în concursuri ecvestre, devenită între timp scenarist.

Mel Gibson are alți opt copii: șapte cu fosta lui soție, Robyn Moore – Hannah, în vârstă de 36 de ani, gemenii Christian și Edward, în vârstă de 34 de ani, William, în vârstă de 31 de ani, Louis, în vârstă de 28 de ani, Milo, în vârstă de 26 de ani și Thomas, în vârstă de 17 ani – și o fiică în vârstă de șase ani – Lucia – cu o fostă iubită, Oksana Grigorieva.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/mel-gibson-a-devenit-tata-pentru-a-noua-oara-actorul-are-acum-sapte-baieti-si-doua-fete-35155.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/mel-gibson-a-devenit-tata-pentru-a-noua-oara-actorul-are-acum-sapte-baieti-si-doua-fete-35155-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv