Autor:
Carmen Vintilă
|
marţi, 24 ianuarie 2017 | 1 Comentarii
| 70 Vizualizari

<!–

–>

Liviu Dragnea

Preşedintele PSD, LIviu Dragnea a declarat că Ministerul Justiţiei ar trebui să prezinte o situaţie cu numărul persoanelor care au murit în penitenciarele româneşti şi a argumentat că noaptea trecută “un om a murit în penitenciar”, referindu-se la omul de afaceri Dan Adamescu.

”Din păcate, de ani de zile România a primit foarte multe amenzi şi a primit foarte multe condamnări pe condiţiile din penitenciare. Sunt enorm de multe documente oficiale, din păcate nu au fost foarte mediatizate care arată că România e privită foarte rău din punctul ăsta de vedere, respectiv condiţiile inumane din penitenciare”, a spus Dragnea, citat de news.ro. 

 ”Totuşi azi-noapte a murit un om în penitenciar (n.r. – Dan Adamescu). Acel om nu fusese condamnat la moarte. Eu cred că Ministerul Justiţiei, în foarte scurt timp, să arate câţi au murit în închisorile din România, că poate e bine ca toţi să ştim”, a spus preşedintele PSD.

Omul de afaceri Dan Adamescu a murit la vârsta de 68 de ani.

Tag-uri:
Dan Adamescu, Liviu Dragnea, PSD, Guvern

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liviu Dragnea: Ministerul Justiţiei ar trebui să arate câţi oameni au murit în închisorile din România.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/liviu-dragnea-nd_1-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/01/liviu-dragnea-nd_1-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Carmen Vintilă | marţi, 24 ianuarie 2017 | 1 Comentarii | 70 Vizualizari <!-- --> Liviu Dragnea Preşedintele PSD, LIviu Dragnea...

Preluat de la EVZ